Nisam hteo da mi prođe januarsko „letovanje“ u Pataji, Tajland, a da se ne bacim i da zaplivam u toplom tropskom moru. Novac i ostale vredne stvarčice ostavio sam u platnenoj torbici na pesku, ali na mestu koje sam mogao da vidim dok plivam u moru. Odjednom vidim jednu kosooku lepoticu , sela na pesak pored te moje torbice, tapše po njoj i osmehuje mi se, valjda da bi mi stavila do znanja da ne moram da brinem, da sam stekao čuvara. Kad sam joj, po izlasku iz mora ponudio pedeset bahta, nije htela primiti. Oho, znači jedna od onih takozvanih poštenih, koje odbijaju siću da bi dobile daleko više.Medjutim, kako je prolazio prodavac sladoleda, sa svojim kolicima, kupio sam joj najveci kornet i to ju je obradovalo, toliko da me je poljubila u jedan, pa u drugi obraz.
Do hotela smo otišli zagrljeni , a da me nije uopste pitala kuda je vodim. Sigurno ne samo zbog toga sto zbog jezičke barijere, nije ni znala kako to da me pita.
Tamo u sobi moja nova poznanica je iznenadjena ustuknula dva koraka unazad, jer nam je u susret priskocila Matilda:
- Maki, pa ti si mi ovde priveo najlepsi poklon, koji sam mogla pozeleti...


Zatim je devojku, koja se predstavila kao Gena, obasula poljubcima.
Preedlozio sam da se svi troje skinemo goli i da odemo u kupatilo.Zatim smo se svi zajedno našli pod tusem. Ilda reče da je to pravi trenutak da testiramo nasu gosću, kako bi mogli oceniti da li je vise naklonjena zenskom ili muskom polu.Buduci da se devojka vise bavila mojim telom, Ildino lice se malo smračilo, ali samo na kratko.Jer devojka je zatim, kako se meni pričinilo, vise uživela ljubeci i milujuci Ildine sike i međunožje, daleko prilježnije i strasnije nego prethodno mene.
Ilda je zakljucila da, kako se njoj čini, nije potrebna neka naročita predigra, nego da odmah predjemo na kreščendo. Mene je oborila na krevet i rekla da je napokon dozivela trenutak kad će moći da ostvari svoju fantaziju o vrhunskom seksu.
-Gostoprimstvu svaka cast, ali ja nešto nisam u tom fazonu. Nestrpljiva, ne mogu cekam,pa ću da se koristim svojim najamnim pravom. Jer, mora da se zna, ko kosi, a ko vodu nosi.
Gena je ocigledno svatila ko je reditelj naše burleske, pa je pažljivo pratila i pogađala nemušte Ildine zelje. Posto je Ilda, okrenuta prema meni licem, zajašila preko donjeg dela mog stomaka , Gena je priskočila da svojim prstićima pomogne, kako bi svaka stvar došla na svoje mesto, ne čekajući nikakva uputstva u tom smislu. Čim se primakla .Ilda je nestrpljivo dohvatla za kosu, njeno lice primakla svojoj straznjici i zapovednicki, vec u transu, uzviknula:
-Do it,do it! Come on,do it!
Već posle par trenutaka je zazmurila i uztbuđenim, uzdrhtalim glasom mi šapnula:
-Hej Maki,pa ovo je čak i lepse nego u mojoj mašti!
Zatim glasnovrišteći, ah, oh i slično... sve dok onako iznurena nije klonula preko mene koji sam istrenirano odlagao ejakulaciju, kako ni Gena ne bi ostala uskraćena.
U nedostatku verbalne komunikacije, mala Gena se odlično snalazila. Kao da je htela da dokazati da je realna, fizička komunkacija, govor tela, ono pravo što donosi sreću i ulepšava život. Sad kad je Ilda, onako zadovoljena i zadovoljna, ostala opušteno da leškari i da nas, nekako sanjivo, poluotvorenih očnih kapaka, samo posmatra, Gena je shvatila da je za nju nastupio trenutak za – pokaži šta znaš. Mojim telom se poigravala kao dobrodošlim instrumentom za ispoljavanje njenog seksi talenta. Bez ustručavanja je dotakla svaki milimetar moje muskulature, što svojim, nestašnim prstićima, što usnama i jezikom, a posebno se okomila na mog gerilca, koji se toliko uskurčio, da sam mislio prsnuće. Ipak sam odlagao ejakulaciju, jer je značila kraj, vrstu, makar i privremene, smrti. Ali ta superiška napetost, očekivanje potsticajnog vrhunca, lepše nego sam vrhunac, nije moglo beskrajno da traje. Usmereno sam eksplodiaro,. sa svim mogućim bojama vatrometa u preostalom delu svoje svesti.
Ha, vredelo je! To je to. Šteta što ranije nisam otrkrio ovaj seksi raj na zemlji Bar da sada mogu da gaоделио је фотографија корисника Umereni Bludnik.
2. септембар у 22:29 •
Bar da sam mogao da je spakujem u kofer i ponesem u Beograd..


Случајан избор књиге

Zalutali u sopstvenom prividuИз рецензије уредника:

“Пред вама је роман у коме се Марко Смуков афирмише као искусан писац, мајстор заплета и у овом случају сликар психолошких портрета.

Прича говори о несрећној судбини младе Београђанке, жртве дезинформисаности и прерањивости.

Скаче са надвожњака и скраћује свју младост због љубави која је била узвраћана али она то није знала.

Специфичност романа је и да је написан као мозаик различитих прича па видимо како из сваког другог угла једна те иста прича делује потпуно другачије.”

Анкета

Да ли сте читали књиге Марка Смукова?

Афоризми

- Срамежљивост је природно урођена саком људском бићу као заштита од злонамерних поступака других, али ако је претерана води у изолацију и инфериорност;

- Свој таленат уништаваш ако га не користиш;

- Најлепше је и најлакше ако учиниш оно што она жели, а да ли је то и најпаметније често се може знати те кад је сасвим касно;

- Људи читају књиге, гледају филмове, ТВ серије, радо слушају трачеве о другима, како би избегли суочаваање са незадовољством због сопствене реалности;

- Човек све може да опрости али не и ако му уништаваш његове снове;

- Да би реализовао своје снове мораш претходно да се избориш са страхом од неуспеха...

 

 М.С.